(Hrvatski) Projektiranje & Izgradnja

Leider ist der Eintrag nur auf Kroatisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Tvrtka Jadria Modul je u mogućnosti pouzdano ponuditi izgradnju po sistemu „ključ u ruke“ što dokazuje zadovoljstvo naših dosadašnjih investitora. Kako bi zaista „sve“ bilo po sistemu ključ u ruke nudimo našim klijentima absolutno kompletnu uslugu iz „jedne ruke“, a to su:

 • Pronalazak građevinskog zemljišta ili postojeće kuće
 • Geodetske usluge i izmjera
 • Izrada idejnog projekta u 3D varijanti
 • Izrada glavnog projekta
 • Ishođenje sve potrebne dokumentacije za dobivanje građevinske dozvole
 • Prijava gradilišta
 • Nadzor nad gradnjom
 • Izvođenje građevinskih radova
 • Završni radovi
 • Opremanje stambene zgrade
 • Ishođenje uporabne dozvole
 • Evidentiranje zgrade u katastru i zemljišnim knjigama

Našim klijentima/investitorima nudimo 24-satni nadzor nad gradnjom kroz naš „Online Građevinski dnevnik“ uz kompletnu specifikaciju radova i foto dokumentaciju!

Usluge koje nudimo u građevinskom sektoru!

Obavljamo sve vrste radova u niskogradnji i u visokogradnji koji se, točnije, odnose na:

ZEMLJANE RADOVE: iskop za temelje i građevinske jame, postavljanje temelja, zaštita iskopa za temeljne jame. Kvalitetni temelji nužni su u izgradnje bilo koje vrste objekta.

INSTALATERSKE RADOVE: opremanje objekta kanalizacijskim, vodovodnim, plinskim i ostalim cijevima, uvođenje električne instalacije i svega ostalog što osigurava ugodnost i kvalitetu življenja. Naši stručni elektroinstalateri zaduženi su za obilježavanje instalacija, postavljanje cijevi te ugrađivanje razvodnih ormara i priključnih elemenata, dok su vodoinstalateri i plinoinstalateri zaduženi za instalacije vodovoda i kanalizacije. Prije samog obavljanja posla, stručnjaci se najprije upoznaju s nacrtima instalacija.

PODNOPOLAGAČKE RADOVE: poslovi polaganja svih vrsta podova. Prije samog obavljanja posla potrebno je analizirati, pripremiti, obraditi i izolirati podlogu na koju će se postavljati pod. Naši stručnjaci obavljaju poslove postavljanja podova, brušenja i lakiranja parketa, niveliranja podova, izrada mozaika, sanaciju drvenih podova i sl.

IZRADE GLAZURE: prije početka izgradnje objekta potrebno je izravnati i ujednačiti betonsku podlogu kako bi se postigao kvalitetan podsloj za završni pod.

BETONSKE I ARMIRANOBETONSKE RADOVE: obuhvaćaju poslove izgradnje stepenica, katova, mostova, brana, autocesta i ostalih sličnih konstrukcija od betona.

ZIDARSKE RADOVE: zidarski radovi odnose se na žbukanje, saniranje betona, pripremanje i izravnavanje podloge, sanaciju betona i slično.

MONTAŽNE I INSTALATERSKE RADOVE: koji podrazumijevaju montažu sanitarnih uređaja i opreme, montažu elektroinstalacije i vodoinstalacije, montažu uređaja za grijanje i hlađenje, montažu cijevi, montažu unutarnje i vanjske stolarije, žljebova, limarije i slično.

FASADERSKE RADOVE: planiranje i izgradnja fasade, izrada toplinsko fasadnog sustava

KERAMIČARSKE RADOVE: pripremanje podloge, postavljanje svih vrsta pločica i fugiranje

KAMENOKLESARSKE RADOVE: pripremanje podloge, postavljanje svih vrsta kamenih obloga i polaganje kamenih podova, fasada i fugiranje istog, te dugotrajna zaštita.

BRAVARSKE RADOVE: projektiranje i izrada metalnih konstrukcija. Ograde, nadstrešnice i drugi građevinski elementi.

SOBOSLIKARSKE I LIČILAČKE RADOVE