O nama

O nama

Tvrtka Jadria Modul je osnovana 2014. godine nakon preuzimanja tradicionalnog obiteljskog obrta. Sjedište tvrtke je u Gornjem Karinu u Zadarskoj Županiji, Općina Obrovac. Radno područje tvrtke je na cjelokupnom teritoriju RH!
Glavna djelatnost tvrtke je Gradnja stambenih i nestambenih zgrada. Pored toga smo zastupljeni u djelatnostima projektiranja, ostalih građevinskih radova, te poslovanjem nekretninama i trgovinom.
Fokusiramo se na zadovoljstvo naših klijenata i kvalitetu rada u svakom sektoru naših usluga, jer nam to pruža mogućnost stabilnog i rastućeg poslovanja u budućnosti. Danas tvrtka broji preko 35 stalno zaposlenih dugogodišnjih djelatnika, što omogućuje praćenje djelatnosti uz koje smo rasli ali i ozbiljnih projekata uz podršku kooperativne suradnje dugogodišnjih partnera. Možemo se pohvaliti da naša tvrtka nije doživjela kolaps i napuštanje radne snage kao mnogobrojne tvrtke u Hrvatskoj, jer je nama  zadovoljstvo naših djelatnika pored zadovoljnih klijenata u prioritetu poslovanja.
Uz pozitivno poslovanje vrlo je bitno napomenuti da tvrtka nije nikad bila u blokadi ili predmet sudskog spora, te da se sve obaveze prema državi, djelatnicima i dobavljačima podmiruju u rokovima.
Danas tvrtka raspolaže vlastitim voznim parkom, građevinskom opremom i alatima, te ostalom uredskom opremom u vrijednosti od preko 2.700.000,00 HRK što je sve postepeno financirano iz vlastitih sredstava i djelomično uz preuzimanje obiteljskog obrta.

Ulaganje u istraživanje i razvoj radnog okruženja

Obučavanje i osposobljavanje djelatnika da stvaraju sigurnu radnu okolinu nam je vrlo bitna činjenica.
Korištenje sigurnosne tehnologije koja analizira i pomaže predvidjeti i spriječiti ozljede radnika istovremeno poboljšavajući kvalitetu i produktivnost.

Zadržavanje dužnosti da uvijek reagiramo odgovorno i ozbiljno kroz sve faze upravljanja projektom.

Preuzimanje vodeće uloge u upravljanju promjenama u izgradnji tražeći načine za smanjenje štetnog učinka našeg poslovanja na okoliš i zdravlje ljudi; modernizacija tradicionalnih metoda izgradnje.

Sa sigurnošću možemo reći da smo prva tvrtka u RH koja nudi svojim investitorima 24-satno praćenje procesa izgradnje kroz naš ONLINE GRAĐEVINSKI DNEVNIK. Na taj način imaju i drugi klijenti potpunu kontrolu nad našim radom kao što su usluge UPRAVLJANJE I ODRŽAVANJE NEKRETNINA.

Tim iskusnih stručnjaka vodi vas kroz cjelokupni proces izgradnje bilo koje vrste objekta koji obuhvaća :

planiranje
projektiranje
izgradnja objekta
jamstveni rok

Faze planiranja

Faze planiranja i projektiranja odnose se na analiziranje trenutnog stanja te identificiranje eventualnih prepreka ili izazova koji nam stoje na putu izgradnje s ciljem ka najboljim rezultatima financijskog ulaganja.

Tijekom ove faze naš stručni tim planira i procjenjuje samu uslugu, rješava eventualne probleme za izgradnju te nudi podršku u obliku dizajnerskih usluga koje uključuju izradu projektnog zadatka te idejnog i izvedbenog postupka.

Faza izgradnje objekta podrazumijeva upravljanje projektom što uključuje:
nadzor nad gradilištem
upravljanje troškovima
upravljanje promjenama
kontrolu i ispitivanje kvalitete
upravljanje sigurnošću
raspored izgradnje
praćenje napretka

Trgovina

Kako bi našim klijentima / investitorima ponudili što kvalitetniju i provjerenu opremu kućne tehnike i ostalu opremu za kuću, poslovni prostor i drugu namjenu, u sklopu sjedišta tvrtke smo opremili SHOWROOM TRGOVINU (izložbeni prostor trgovine) za navedenu opremu i proizvode. Svu navedenu opremu nudimo i preko internet prodaje putem naših Web portala. Za svu opremu i proizvode koje imamo u ponudi nudimo i stručnu ugradnju uz jamstvo i servis! Više informacija na linku “SVE ZA MOJU KUĆU”

Usluge koje nudimo u građevinskom sektoru!

Obavljamo sve vrste radova u niskogradnji i u visokogradnji koji se, točnije, odnose na:

ZEMLJANE RADOVE: iskop za temelje i građevinske jame, postavljanje temelja, zaštita iskopa za temeljne jame. Kvalitetni temelji nužni su u izgradnje bilo koje vrste objekta.

INSTALATERSKE RADOVE: opremanje objekta kanalizacijskim, vodovodnim, plinskim i ostalim cijevima, uvođenje električne instalacije i svega ostalog što osigurava ugodnost i kvalitetu življenja. Naši stručni elektroinstalateri zaduženi su za obilježavanje instalacija, postavljanje cijevi te ugrađivanje razvodnih ormara i priključnih elemenata, dok su vodoinstalateri i plinoinstalateri zaduženi za instalacije vodovoda i kanalizacije. Prije samog obavljanja posla, stručnjaci se najprije upoznaju s nacrtima instalacija.

PODNOPOLAGAČKE RADOVE: poslovi polaganja svih vrsta podova. Prije samog obavljanja posla potrebno je analizirati, pripremiti, obraditi i izolirati podlogu na koju će se postavljati pod. Naši stručnjaci obavljaju poslove postavljanja podova, brušenja i lakiranja parketa, niveliranja podova, izrada mozaika, sanaciju drvenih podova i sl.

IZRADE GLAZURE: prije početka izgradnje objekta potrebno je izravnati i ujednačiti betonsku podlogu kako bi se postigao kvalitetan podsloj za završni pod.

BETONSKE I ARMIRANOBETONSKE RADOVE: obuhvaćaju poslove izgradnje stepenica, katova, mostova, brana, autocesta i ostalih sličnih konstrukcija od betona.

ZIDARSKE RADOVE: zidarski radovi odnose se na žbukanje, saniranje betona, pripremanje i izravnavanje podloge, sanaciju betona i slično.

MONTAŽNE I INSTALATERSKE RADOVE: koji podrazumijevaju montažu sanitarnih uređaja i opreme, montažu elektroinstalacije i vodoinstalacije, montažu uređaja za grijanje i hlađenje, montažu cijevi, montažu unutarnje i vanjske stolarije, žljebova, limarije i slično.

FASADERSKE RADOVE: planiranje i izgradnja fasade, izrada toplinsko fasadnog sustava

KERAMIČARSKE RADOVE: pripremanje podloge, postavljanje svih vrsta pločica i fugiranje

KAMENOKLESARSKE RADOVE: pripremanje podloge, postavljanje svih vrsta kamenih obloga i polaganje kamenih podova, fasada i fugiranje istog, te dugotrajna zaštita.

BRAVARSKE RADOVE: projektiranje i izrada metalnih konstrukcija. Ograde, nadstrešnice i drugi građevinski elementi.

SOBOSLIKARSKE I LIČILAČKE RADOVE