Projektiranje & Izgradnja

Tvrtka Jadria Modul je u mogućnosti pouzdano ponuditi izgradnju po sistemu “ključ u ruke” što dokazuje zadovoljstvo naših dosadašnjih investitora. Kako bi zaista “sve” bilo po sistemu ključ u ruke nudimo našim klijentima absolutno kompletnu uslugu iz “jedne ruke”, a to su:

 • Pronalazak građevinskog zemljišta ili postojeće kuće
 • Geodetske usluge i izmjera
 • Izrada idejnog projekta u 3D varijanti
 • Izrada glavnog projekta
 • Ishođenje sve potrebne dokumentacije za dobivanje građevinske dozvole
 • Prijava gradilišta
 • Nadzor nad gradnjom
 • Izvođenje građevinskih radova
 • Završni radovi
 • Opremanje stambene zgrade
 • Ishođenje uporabne dozvole
 • Evidentiranje zgrade u katastru i zemljišnim knjigama

Našim klijentima/investitorima nudimo 24-satni nadzor nad gradnjom kroz naš “Online Građevinski dnevnik” uz kompletnu specifikaciju radova i foto dokumentaciju!

Usluge koje nudimo u građevinskom sektoru!

Obavljamo sve vrste radova u niskogradnji i u visokogradnji koji se, točnije, odnose na:

ZEMLJANE RADOVE: iskop za temelje i građevinske jame, postavljanje temelja, zaštita iskopa za temeljne jame. Kvalitetni temelji nužni su u izgradnje bilo koje vrste objekta.

INSTALATERSKE RADOVE: opremanje objekta kanalizacijskim, vodovodnim, plinskim i ostalim cijevima, uvođenje električne instalacije i svega ostalog što osigurava ugodnost i kvalitetu življenja. Naši stručni elektroinstalateri zaduženi su za obilježavanje instalacija, postavljanje cijevi te ugrađivanje razvodnih ormara i priključnih elemenata, dok su vodoinstalateri i plinoinstalateri zaduženi za instalacije vodovoda i kanalizacije. Prije samog obavljanja posla, stručnjaci se najprije upoznaju s nacrtima instalacija.

PODNOPOLAGAČKE RADOVE: poslovi polaganja svih vrsta podova. Prije samog obavljanja posla potrebno je analizirati, pripremiti, obraditi i izolirati podlogu na koju će se postavljati pod. Naši stručnjaci obavljaju poslove postavljanja podova, brušenja i lakiranja parketa, niveliranja podova, izrada mozaika, sanaciju drvenih podova i sl.

IZRADE GLAZURE: prije početka izgradnje objekta potrebno je izravnati i ujednačiti betonsku podlogu kako bi se postigao kvalitetan podsloj za završni pod.

BETONSKE I ARMIRANOBETONSKE RADOVE: obuhvaćaju poslove izgradnje stepenica, katova, mostova, brana, autocesta i ostalih sličnih konstrukcija od betona.

ZIDARSKE RADOVE: zidarski radovi odnose se na žbukanje, saniranje betona, pripremanje i izravnavanje podloge, sanaciju betona i slično.

MONTAŽNE I INSTALATERSKE RADOVE: koji podrazumijevaju montažu sanitarnih uređaja i opreme, montažu elektroinstalacije i vodoinstalacije, montažu uređaja za grijanje i hlađenje, montažu cijevi, montažu unutarnje i vanjske stolarije, žljebova, limarije i slično.

FASADERSKE RADOVE: planiranje i izgradnja fasade, izrada toplinsko fasadnog sustava

KERAMIČARSKE RADOVE: pripremanje podloge, postavljanje svih vrsta pločica i fugiranje

KAMENOKLESARSKE RADOVE: pripremanje podloge, postavljanje svih vrsta kamenih obloga i polaganje kamenih podova, fasada i fugiranje istog, te dugotrajna zaštita.

BRAVARSKE RADOVE: projektiranje i izrada metalnih konstrukcija. Ograde, nadstrešnice i drugi građevinski elementi.

SOBOSLIKARSKE I LIČILAČKE RADOVE